Menu
Your Cart

Delivery Information

  Szállítási feltételek!

  Az áru megrendelésekor Ön kiválaszthatja, hogy házhoz szállítással vagy személyesen kívánja-e az árut átvenni .

  Személyes átvétel:

  Cégünknél lehetősége van megtekinteni bemutatótermünket, illetve megvásárolnia a kívánt terméket. Ugyan itt veheti át személyesen webáruházunkból rendelt termékét, termékeit.

  Bemutatótermünk nyitva tartása és a személyes átvételre hétfőtől-péntekig 7.30 és 15.30 óra között van lehetőség.

  Címünk: 8468 Kolontár, Kossuth Lajos utca 36.

  Személyes átvétel esetén kétféle módon fizethet:

  • online megrendelés esetén bankkártyával előre kifizeti a terméket
  • telephelyünkön készpénzzel fizet

   

  Házhozszállítás:

  Webáruházunkban megrendelt termékeit cégünk megbízott partnere, a GLS Hungary Kft. szállítja házhoz Magyarország egész területén.

  A kiszállítás díja 30.000 Ft alatti vásárlás esetén 1 490Ft (mely ár tartalmazza az utánvét kezelési költségét is), 30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES.

  A csomagok kézbesítése munkanapokon 8 és 17 óra között történik, amennyiben a fenti időszakokban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (ha van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

  A megrendelt terméket a GLS 3 munkanapon belül megkísérli házhoz szállítani a megadott szállítási címre. A 3 munkanapon belüli szállítási határidő csak akkor érvényes, ha a megrendelő elérhető az általa megadott szállítási címen a szállítás napján.

  A szállítási díj két kézbesítési kísérletet tesz lehetővé, amennyiben az első kézbesítés nem volt sikeres, a GLS futár írásos értesítőt hagy a címzettnél. Ha a címzett nem jelentkezik a GLS futárszolgálatnál, a futárszolgálat 5 napon belül még kétszer megkíséreli a csomag kikézbesítését. Ha egyik alkalommal sem sikerült a kézbesítés, akkor visszaszállítja a csomagot cégünknek.

  Bankkártyás fizetés esetén cégünk ellenőrzi a vásárolt termékek ellenértékének a beérkezését és csak a pontos összeg beérkezése után kezdi meg a megrendelt termékek csomagolását és azok átadását GLS részére, illetve készíti elő a telephelyen való átvételre.